סבוריאה קשה לתינוק בן חודשיים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

19/01/2010 | 02:56 | מאת: אמא מוטרדת

יש לי תינוק בן חודשיים, אובן עי הרופא כסובל מסבוריאה, בנוסף סובל מתפרחת חיתולים קשה ופטרייתית- וכלום לא עוזר. קיבל משחה עם סטרואידים לסבוריאה- 2 משחות שונות -אחת לאזור הצוואר+הקרקפת, ואחת לאזור אחורי האוזניים. הטיפול עזר מיידית, אולם כעת לאט לאט זה חוזר(שבוע מהפסקת הטיפול). אין לי כוונה לתת שוב סטרואידים, אני מורחת לו שמן אמול ישירות על האזורים הנגועים בזמן האמבטיה וזה עוזר קלות. האם יש טיפול הומיאופטי לכך? יש לציין שאחותו סובלת מאסטמה של העור אולם זה החל רק בגיל שנתיים, וטיפול הומיאופטי בגיל 4 עזר . אני ובעלי אלרגניים. תודה

שלום לאם המדאגת התאור של בעיות העור של בנך באמת מתאים לסבוראיק דרמטיטיס,שם מחלת העור ממנה הוא סובל, כנראה. הבעיה עם משחות העור שמכילות סטרואידים היא שיש שפור די מהיר אתן, אבל אחרי שמפסיקים- הכל, או כמעט הכל, חוזר. טפול הומיאופתי בהחלט יכול לעזור, וחלק גדול מהמטופלים שלנו בהומיאופתיה הם ילדים עם בעיות כאלו. תחפשי הומיאופת באזור מגורייך ותתיעצי אתו, כי חייבים לראות ולהתרשם מהילד. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים