פצעים מוגלתיים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

14/01/2010 | 17:21 | מאת: תמר

לאחיין שלי בן ה3 יש כבר 5 חודשים פצעים מוגלתיים כמעט בכל הגוף, זה התחיל ברגל והתפשט, ניסו משחות דרך רופא עור, זה לא ממש עזר, אבקש עזרה מה זה יכול להיות? תודה

שלום תמר לצערי אין ביכולתי לענות על שאלתך בלי לראות את הילד ולשמע על ההסטוריה הרפואית שלו ושל משפחתו. לא תמיד רופא עור מספיק, חשוב שגם רופא ילדים יראה אותו.

20/01/2010 | 16:52 | מאת: תמר

תודה. יש עדכון, ראו אותו לפני 3 חודשים שניי רופאי עור ונתנו משחות וזה לא עזר (לאחר הפניה מרופא ילדים). אין משהו מיוחד בהסטוריה הרפואית המשפחתית. לפני שבוע לקחו אותו למומחה תזונה (לא רופא) שהחליט שהוא צריך דיאטה מסויימת לנקות את הגוף מחיידקים שגורמים לו לפצעים וגם אח"כ כנראה שיצטרך לאכול רק דברים מסויימים(כנראה יש בעיה עם חיטה ואולי מוצרי חלב) נכון לימים האחרונים הוא אוכל ביצה קשה ועוף ללא תבלינים ומשקה שקדים ושקדים יבשים, היום הוסיפו לו קצת ירקות ובאמת נראה שיש שינוי והפצעים מתייבשים וכבר לא מגרד כמעט, אבל הוא רזה וקצת מפחדים שאולי זה לא טוב בגיל כזה לא לאכול דברים מסויימים כמו מוצרי חלב וקצת סוכרים, פירות וכו', למרות שזה רק לכמה ימים, האם זה בסדר לעשות את זה לכמה ימים?

מנהל פורום הומאופתיה לילדים