פצעים בפה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

09/01/2010 | 21:40 | מאת: רינת

שלום לפני כחצי שנה בני חזר מהגן עם פצעים בפה (אז הוא היה בן שנה),הפצעים היו כשבוע פלוס מלויים בחום וכואבים-גם אני נדבקתי ואצלי הם הופיעו בגרון מאז מדי חודש מופיעים הפצעים שוב ושוב מלווים בהפרשת רוק מרובה אך ללא חום.מה עלי לעשות ואיך להפתר מהם כי זה כואב ולא נעים לו וגם לי כי אני נדבקת כל פעם איתו ובעלי לא נדבק כלל תודה מראש,

שלום רינת קשה לי לדעת באיזה סוג של פצעים מדובר. לרוב, מה שאת מתארת יכול להתאים לאפטות, אבל כדאי כמובן לפנות לרופא ילדים שיבדק, במיוחד אם יש גם חום. יש סבות רבות לפצעים בפה וצריך לבדק מה קורה אצלכם.אי אפשר לתת כאן נוסחאות

מנהל פורום הומאופתיה לילדים