אפטות/כיבים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

30/12/2009 | 21:03 | מאת: דלית

054שלום בני בן 9 חודשים סובל כבר בפעם השניה בחודש האחרון מאפטות/כיבים בחלל הפה , מלווה בנזלת חולשה וחוסר מצב רוח...מה עושים? אגב בצד של בעלי כולל בעלי סובלים מאפטות ...האם זה תורשתי?איזה תרופה נותנים לתינוק כה קטן? תודה.

שלום דלית הסבות לאפטות נחקרו רבות ואין תשובה אחת חד משמעית. ידוע שזה קורה יותר במשפחות ונוטים לחשוב שמדובר בוירוס.בכל אופן, יש ילדים ומבוגרים שיש להם נטיה לפתח אפטות בכל התקררות. לגבי טפול תרופתי- יש כל מיני תרופות "טבעיות" בבתי המרקחת בצורת ספריי או משחה, ולכל אחד יש דבר שמשפיע אצלו יותר מאשר אצל האחר. טפולים ברפואה משלימה יכולים בהחלט לסייע במקרים כאלו

01/04/2010 | 20:32 | מאת: עדי

אני סבלתי מאפטות במשך 9 שנים. ניסיתי אין ספור שיטות קונבציונאליות לטיפול, ואף אחת מהן לא הצליחה. בסופו של דבר הגעתי להומואופטית אדית דיטה דניאל, שבעזרת רמדי ותזונה נכונה הצליחה לפתור את הבעיה, תוך מספר חודשים! אני ממליצה בחום.

מנהל פורום הומאופתיה לילדים