טיפול הומאופתי לזרוז צמיחת השיער

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

28/12/2009 | 21:36 | מאת: לירי

שלום! ביתי בת השנתיים ו-5 חודשים בעלת שיער קצר מאוד ודליל. לאחרונה זה מאוד מפריעה לה והיא כבר מבקשת צמות כמו הבנות בגן.... שאלתי היא האם יש טיפול הומאופתי שיכול לגרום לזרוז מציחת השיער?

שלום לירי קשה לי לענות לך על השאלה בלי להכיר את הילדה.יש ילדים,ואנשים מבוגרים,עם שיער קצר ודליל כי אלו הגנים שקבלו, ויש כאלו שאצלם זה נובע מבעיות רפואיות או נפשיות. נראה לי שאם מצב השיער של בתך סביר, הסבירי לה שלכל אחד ואחת יש תכונות אחרות של שיער-ארך, צבע, ברק וכו'כמו גם צבע עור,עיניים ועוד. לא הכל אפשר להזמין או לתקן...

מנהל פורום הומאופתיה לילדים