רפלוקס

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

19/12/2009 | 20:56 | מאת: דורית

שלום ניתן לי טיפול לבני בן 4 חודשים בבית מרקחת הומופטי בראשון גונה בווול וגונה דיגסט ובנוסף מפיג N 5 טיפות לפני האוכל כבר 3 שבועות ואין שיפור האם את מכירה את התרופות גם ד"ר שניהר משתמש בהם למה זה לא פועל ומדוע יש לילד המון גרפסים במהלך היום גם אחרי שימוש בתרופה האים להמשיך מה כן עוזר

שלום דורית את מטופלת בשיטה של הומיאופתיה מודרנית ואילו אני מטפלת בשיטה הקלאסית, לכן לא אוכל להביע דעתי בענין. מציעה לך להתייעץ עם הרופא שמטפל בבנך ולשקול יחד אתו את המשך הטפול בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים