רפלוקס תינוקות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

18/12/2009 | 12:58 | מאת: טלי

שלום, תינוקת שלי בת חודשיים סובת מרפוקס (ברמה בינונית). היא עוה במשקל אב היא פולטת המון בקשת ןלפעמים דרך העף. קראתי שטיפול הומיאופטי יעיל בטיפול ברפוקס ורציתי לשמוע קצת יותר פרטים.

שלום טלי טפול הומיאופתי יכול לעזור לרפלוקס ולבעיות רבות אחרות, דרך הכרת התינוק,ההסטוריה הרפואית שלו ושל המשפחה,האם הוא מזיע, איך הוא מתנהג ועוד ועוד לשם כך יש לקבע פגישה עם מטפל הומיאופתי מוסמך ולקחת בחשבון שזהו תהליך טפולי ולא "זבנג וגמרנו". בדקי באתר של האגודה הישראלית להומיאופתיה קלאסית מטפל שמתאים לאזור מגוריך, ושיהיה בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים