תודה על התשובה - המשך

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

17/12/2009 | 20:31 | מאת: יעל

היום הבת שלי חזרה הביתה מהגן עם פצעים בפה. את ממליצה בכל זאת להמשיך עם הרמדי עוד חודש? אני קצת מוטרדת מדברייך שהתקשורת עם המטפל חשובה לתוצאה שכן הרמדי נעשה לפני הניתוק ביננו.

שלום יעל אכן התקשרת עם המטפל חשובה מאד ולדבריך הטפול ניתן כשעדיין היתה תקשרת טובה. לגבי המשך הטפול-חשבתי שכדאי להמשיך לפי התאור הראשון אבל איני יכולה בשום אופן לתת לך הוראות בלי לראות את הילדה ולשמע את כל ההסטוריה הרפואית שלה. ממליצה לך מאד מאד למצא מטפל או מטפלת חדשים כדי להמשיך טפול הומיאופתי נכון

מנהל פורום הומאופתיה לילדים