שיעול כרוני

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

14/12/2009 | 12:57 | מאת: אליסה

שלום,בתי בת שנה וחודשיים, מזה כבר 3 חוד' סובלת משיעול עם ליחה ונזלת שקופה.השבוע זה כבר הגיע לכדי סינוסיטיס. לא מצליחים לאתר את הבעיה. אין שקד שלישי, אין אלרגיות לקרדיט, חלב או סויה, ראות נקיות. כיצד אפשר לעזור לה הומואופתית? אם הרופאים לא יודעים ממה זה נובע, הכיצד הומאופת ידע לאבן את שורש הבעיה? איך אני מגיעה למטפל קלאסי באזור כרמיאל? ומהו הסטנדרט של מחיר לפגישת טיפול? תודה מראש.

שלום אליסה שאלת כמה שאלות חשובות,שנובעות מהגישה המערבית המקובלת(יש שעול-למצא סיבה-לתת טפול-להחלים).בהומיאופתיה הגישה שונה והרפוי נעשה לפי תכונות האדם,נסיבות מחלתו ועוד ועוד. נסי להכנס לאתר של האגודה הישראלית להומיאופתיה קלאסית-יש שם שמות וכתובות של מטפלים קלאסיים באזור הצפון. לגבי המחיר-כל אחד לוקח לפי הבנתו ואין לי ידע או יכולת לתת לך הערכת מחיר. מאמינה שאם וכאשר תמצאי מטפל טוב השעול ייעלם! בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים