אפטות חוזרות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

24/07/2008 | 13:57 | מאת: דנית

בתי בת השנתיי סובלת מאפטות בעונה זו , זו הפעם השניה שזה מגיע למצב שהיא לא יכולה להכניס דבר לפה ולכן אנחנו נאלצים להגיע לבית חולים ולהתאשפז למשך 3 ימים , עד אשר היא מסוגלת לשתות לבד . התוצאה ירידה במשקל וטראומה . האם יש אפשרות לטפל בבעיה זו בדרך הומופאטית?

שלום רב לא היה כתוב דבר למעט הכותרת "אפטות חוזרות",אולי בשל בעיה טכנית, אולי סתם כי לא נכתב דבר בכל אופן בהומיאופתיה ניתן לעזור לאפטות חוזרות, גם במבוגרים וגם בילדים בהצלחה

מנהל פורום הומאופתיה לילדים