רפלוקס

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

06/12/2009 | 13:36 | מאת: ריקי

בתי בת 11 שבועות וסובלת מרפלוקס מאז שנולדה. היא ניזונה מאינפמיל ומטופלת בזנטק מזה כשבוע , כשקודם לכן טופלה בלוסק במשך שבועייים, אך זה לא השפיע עליה והפליטות המרובות נמשכות גם כשעתיים לאחר שסיימה לאכול. למרות הפליטות המרובות היא עולה במשקל ולכן מבחינת הרופאים (רופאת הילדים ורופאים בשניידר אליהם הגענו בשל מקרה של הקאות) הכל תקין וברגע שהיא תתחיל לאכול אוכל מוצק יחול שיפור. אני לא מעוניינת לחכות עד השלב הזה מאחר בסיום כל ארוחה אני חשה בחוסר הנוחות של ביתי כאשר רמת החומציות עולה, כאשר היא מנסה לעשות קקי וגם כי ברגע שאני משכיבה אותה שעה לאחר האוכל היא מייד פולטת ואני נאלצת להחזיק אותה הרבה על הידיים ואפילו הטרמפולינה לא עוזרת. אני מתנצלת מראש על האורך אך אני פשוט מיואשת ורציתי לשאול ההומאופתיה מצעיה פתרון לבעיה זו ואם כן תוך כמה זמן רואים תוצאות. אשמח לקבל פרטים לגבי אופי הטיפול וגם לגבי מטפל אליו אפשר לפנות. תודה מראש, ריקי

שלום ריקי פליטות הן תופעה מוכרת ברפואת הילדים וכמו שציינת בעצמך אין לכך סכנה בריאותית אם את מעונינת בטפול אלטרנטיבי את מוזמנת לנסות-יש דרכים שונות שהומיאופתיה היא אחת מהן.חפשי את האתר של האגודה להומיאופתיה קלאסית ומצאי מטפל שמתאים למקום מגורייך, או נסי דרך קופ"ח בה את חברה

07/12/2009 | 09:09 | מאת: אמא של ילדה שהיה לה רפלוקס

הוא גם הומאופת וגם רופא ילדים והוא נתן לנו "טיפות קסם" שפשוט חוללו פלאים והוכיחו את עצמן חד-משמעית, חבל לתת לתינוק כה רך תרופות אקוטיות כמו זנטק ולוסק... זה לא פרסומת זה פשוט מנסיון של אמא שהיתה מיואשת ומוטרפת מהרפלוקס הזה בעצמה...

מנהל פורום הומאופתיה לילדים