גזים וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

06/12/2009 | 13:01 | מאת: אמא

בני (בן 3), יש לו גזים והוא מתלונן על כאבי בטן. האם אני יכולה לתת לו חליטת גרגרי קימל, או שבגילו הצעיר מומלץ להסתפק רק בתה קמומיל? זה נכון שקימל נחשב יותר חזק? שאלה שניה: הוא אסמטי, גם אם לאחרונה אין לו כמעט התקפים, אבל הוא מקבל עדיין טיפול מונע. לעומת זאת יש לו הרבה מקרים של שיעול כתוצאה מנזלת שיורדת לגרון (לא מהריאות/סימפונות). האם יש סירופ או תרופה מומלצת אחרת שאני יכולה לתת לו על-מנת להקל עליו? אני חוששת, עקב הרקע האסמטי שלו. תודה ויום טוב

שלום לאמא המודאגת את יכולה להשתמש בחליטת גרגרי קימל. לגבי האסתמה- אם הוא מקבל טפול מונע וכעת הוא ללא התקפים עדיף לא לתת תרופות נוספות. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים