הומאופטית ד"ר גרינברג ברעננה (מכבי)

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

22/11/2009 | 07:53 | מאת: לימור

היי ביתי (בת שנה וחודש) מטופלת אצל ד"ר גרינברג ברעננה כבר 3 חודשים. כרגע, התרופה הוחלפה בפעם השלישית. ביתי סובלת מדלקות אוזניים חוזרות. המינון של הטיפות שניתנות בכל פעם זהה - 5 טיפות חצי שעה לפני האוכל/שעתיים אחרי האוכל. מאחר וביתי נוהגת לאכול בערך כל שעתיים משהו.... (לא ארוחות, פעם פרי, פעם סימילאק, פעם כריך...) נוצר מצב שהיא מקבלת את התרופה שעה וחצי לפעמים פחות אחרי האוכל כדי שזה לא יהיה סמוך לארוחה הבאה שלה... האם זה יכול להשפיע על איכות הטיפול של התרופה? בנוסף, לאחר התייעצות עם פרופ' מרשק, החלטנו להפסיק אנטיביוטיקה כטיפול תרופתי. לפני כמה ימים סיימה דלקת אוזניים שפרצה החוצה והיתה מלווה בחום גבוה שהורד באמצעות נובימול/נורופן בלבד ללא אנטיביוטיקה כאמור. במקביל נתתי לה טראומיל כדי להקל על הכאב (לאחר שהמוגלה יצא). למרות שסיימה את התרופה ההומאופטית כ- 3 שבועות לפני שפרצה הדלקת, האם מתן טראומיל סותר את התרופה שקיבלה? האם לא כדאי לשלב טיפולים הומאופטים? אשמח לחוות דעתך על הנ"ל. ועל הרופאה באם את מכירה אשמח לשמוע גם. תודה והמשך יום נעים

שלום לימור מתן טראומיל לא צריך לסתור את התרופה שקבלה. איני מכירה את ד"ר גרינברג טפול הומיאופתי הוא תהליך שאורך זמן וצורך סבלנות. נראית לי גישתו של פר. מרשק בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים