אומגה 3 צמחית

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

15/11/2009 | 15:15 | מאת: אפי

אומגה 3 צמחית הוא מוצר הטומן בתוכו את כל המעלות של האומגה ה-3 הדגית אך מנטרל את כל החסרונות שלו. הוא מתאים גם לנשים בהריון ולילדים, ועוזר מאד לחולי סכרת, אנשים עם בעיות כולסטרול, לדכאונות ולכל מי שרוצה עיכול נכון של חומרים בגוף, ,קצת יותר אנרגיות ויכולת ריכוז גבוהה יותר. המוצר הוא להיט שרץ עכשיו בארץ. החברה הושקה רק לפני מספר שבועות וכבר יש לה הצלחה מסחררת בארץ ובעולם. למי שרוצה לשמוע יותר מתקיימות הרצאות בנושא בירושלים, ובנוסף החברה מחפשת מפיצים. לפרטים נוספים 0545-700-113

אשמח לקבל פרטים על פרסומים רפואיים, אם יש כאלו, ובאיזה עתונים

מנהל פורום הומאופתיה לילדים