אלרגיה לקרדית האבק

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

08/11/2009 | 00:02 | מאת: ש

שלום רב, לביתי בת ה16 האלרגיה הנ"ל. מאוד סובלת בעיקר בתקופות המעבר אך גם ביתר ימות השנה מנזלת שלא נגמרת והתעטשויות בסדרות של 20 -30 פעמים ברצף. רופא אלרגיה אמר לקחת היסטמינים, תרופות שאני לא מעוניינת שתיקח. להלן 2 שאלותיי: 1. האם אי טיפול בכך גורם נזק למערכת הנשימה שלה ואם כן, מהו? 2. מהי הדרך ההומיאופטית לטיפול באלרגיה זו? כמובן שלא אבקש שתעני באופן פרטני אישי מכיוון שאת אינך מכירה את האדם, אולם אבקש להכיר את דרך הטיפול בנושא זה. בתודה מראש לתשובתך

שלום רב אי טפול עלול לגרום לנזקים בטווח הקצר וגם בטווח הארוך- ירידה ביכולת הרחה,בצקות של דרכי הנשימה ואולי גם דלקות שונות.מצד שני היסטמינים לא פותרים את הבעיה, רק מקילים בשלב הראשון ובהמשך יש ירידה בתגובה אליהם. הרעיון של טפול הומיאופתי למקרים כמו אלו של בתך הוא להכיר אותה היטב ולהתאים לה תרופה, לבא לבקורת אחת לכמה שבועות כדי לתחזק את הטפול ולסייע לה להתפטר מהאלרגיה הזו

מנהל פורום הומאופתיה לילדים