אכילת גלוטן מועטה לחולי ציאלק.

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

25/10/2009 | 13:27 | מאת: שוש

נכדי בן 2 ש,נמצא בברור מחלת צליאק ,בדיקות הדם חיוביות ,האם אפשר להקפיד על דיאטה בבית .ובגן ובחוץ מידי פעם שיקבל אוכל רגיל ? מה קורה אם אוכל כמות קטנה של גלוטן זה משמעותי ? יש חשיבות להמנע לחלוטין ? האם הנזק נגרם גם כשיש בתזונה מעט גלוטן ורק לפעמים ? יש קושי להקפיד כל שעות היממה . אודה לך מאד באם תעני לנו . תודה .

26/10/2009 | 05:37 | מאת: ד"ר עירא קוקיה

שלום שוש לדעתי התבלבלת בהפניית שאלותיך. בקשר לצליאק ,כמה גלוטן מותר או אסור וכו',עליך להפנות את השאלות הנ"ל למומחה גסטרו(מערכת העכול).

מנהל פורום הומאופתיה לילדים