לילות ללא שינה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

21/09/2009 | 15:32 | מאת: מיה

שלום בתי בת שנתיים וחצי ועדיין לא ישנים לילות רצופים.סבלה מגיל צעיר מגזים ובכלל חוסר נוחות בקיבה ונראה כי גם היום הדבר מעיר אותה.היא משכימה מספר פעמים בלילה וחוזרת לישון אך בשעה 3:00 לפנות בוקר לערך מתעוררת ולוקח לה בין שעה לשעה וחצי עד שחוזרת לישון.נראה כאילו משהו מפריע לה והיא מתהפכת מצד לצד.היא גמולה ועושה פעם ביום קקי בשירותים.יש לציין כי היא ממהרת לקום וייתכן שלא מסיימת.מה ניתן לעשות.אנחנו כבר מתמוטטים. תודה

22/09/2009 | 01:19 | מאת: ד"ר עירא קוקיה

שלום מיה את מתארת אוסף של סימפטומים ושורה תחתונה של בעיות שינה. כדאי לברר מה מפריע לבתך, האם זה קשור בהכרח למערכת העכול או אולי יש סיבות אחרות.בעיות שינה נובעות לעתים מפחדים וחלומות רעים ותתכנה סיבות נוספות. טיפול הומיאופתי יכול לעזור וכן כדאי לחפש ולקרא ספרים שדנים בבעיות שינה בילדים,שם ניתן לקבל טיפים חשובים. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים