שיעול ממושך

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

13/09/2009 | 23:32 | מאת: טליה

שלום, בתי בת השנתיים נכנסה לגן לפני חודש וחצי בפעם הראשונה.ומאז היא סובלת משיעול ממושך עם ליחה ולסירוגין נזלת.בהתחלה לא נתנו תרופות והרופא אמר שזה וירוס אחרי מס' ימים החמיר מצבה-עלה החום ואובחן אצלה דלקת אוזניים שטופלה במוקסיפן, לאחר שסיימה את הטיפול במוקסיפן השיעול המשיך כמובן, שוב החמיר מצבה ופיתחה דלקת עיניים שטופלה ע"י טיפות ולאחר יום עלה החום ל-40.5שלא ירד עם מתן נורפן לאחר 3 ימים עם חום גבוה לקחתי אותה שוב לרופא והוא איבחן אצלה דלקת בסינוסים ונתן לה אוגמנטין.בנתיים החום ירד אך השיעול עם הליחה ממשיך עד כדי שהיא מקיאה ונחנקת מהליחה.איך אפשר לטפל בשיעול ומתי אוכל לדעת שהיא מספיק חזקה לחזור לגן מבלי שישר תדבק שוב בוירוס.איך ניתן לחזק את המערכת החיסונית שלה? תודה מראש.

שלום טליה את מתארת סיטואציה שכיחה בילדים קטנים-נזלות ושעול לסרוגין לאורך חדשים ארוכים, ולעתים סיבוכים הכרוכים בכך- דלקות אזניים,סינוסיטיס ועוד. השעול עצמו יכול לבטא כמה דברים-ליחה ונזלת שיורדים לגרון, גדש בלע, לעתים גם דלקת ריאות אבל לעתים הוא פשוט תוצאה של הצינון עצמו. בכל מקרה, כדאי להבדק אצל רופא, אבל לדעת שבגיל הרך הזה רוב התרופות נגד שעול אסורות לשימוש! אין נוסחה שתוכל לטעון שהילדה מספיק חזקה לחזור לגן מבלי שתדבק, אבל כדאי להחזיק בבית עוד כמה ימים אחרי מחלה. יש כמה שיטות של רפואה אלטרנטיבית שעוזרות להתמודד עם הבעיות הנ"ל, ביניהן הומיאופתיה.בררי באזור מגוריך. שנה טובה ובריאות טובה, וסבלנות!

14/09/2009 | 15:30 | מאת: נורית

גם טיפול בחדר מלח עשוי לעזור. לבת שלי זה מאוד עזר עם נזלות שכל פעם הסתבכו לשיעולים עמוקים שלא עזבו למשך שבועות. כדאי לבדוק saltroom.co.il

מנהל פורום הומאופתיה לילדים