אלופציה אראטה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

18/08/2009 | 00:21 | מאת: יונית

לביתי בת ה- 8 אובחנה אלופציה יש לה התקרחות בכל החלק הקדמי של הראש, האם יש איזושהי פריצת דרך ברפואת העור שאינה מתן סטירואידים? האם תוכלו להמליץ על טיפול או טיפים?

שלום יונית בודאי שמת לב שכתבת בפורום הומיאופתיה, ואין לכך קשר ל"פריצת דרך ברפואת העור", דבר אותו את יכולה לבדק בפורומים של רפואת עור. בהומיאופתיה, נושא עליו אני יכולה לענות,ניתן לטפל בבעיה, אך זהו תהליך שאורך זמן ולא מתן תרופה ש"מחסלת" את הבעיה. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים