R6 תכשיר הומופיאטי למניעה וטיפול לשפעת

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

13/08/2009 | 18:04 | מאת: בתאל

בתי בת 7 חודשים קניתי לה אר- 6 למניעה וטיפול של שפעת, רציתי לשאול איך זה עוזר אילו מרכיבים יש? והאם זה באמת יעיל ויכול להגן עליה מפני היבדקות של שפעת? והאם זה מחזק את מערכת החיסונית? מה את ממליצה עוד למניעת שפעת?

שלום בת אל תכשירי הr עשויים מתרכובות שונות של צמחים, לא מאמינה שזה יעיל ומונע הדבקות בשפעת או שמחזק את המערכת החיסונית. להומיאופתיה הקלאסית אין נוסחה"למניעת שפעת"וקשה לי להאמין למי שטוען אחרת

מנהל פורום הומאופתיה לילדים