הקאות מליחה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

05/08/2009 | 21:28 | מאת: נויה

רציתי לדעת האם יש דרך להקל ולמנועהקאות כתוצאה מליחה - הבת שלי מגיל 3 חודשים ועד היום בת שנה ו-4 חודשים כל כחודשיים בערך מקיאה בלילה לאחר שיעול. עשיתי לה אנילציות, שמתי לה על הכרית קרבול, הורדתי את כמות ארוחה חלבית בערב, לא עוזר. האם יש דרך לעזור לה ולהקל עליה בלהוציא את הליחה ללא הקאה? תודה

,שלום נויה אין לי נוסחה להוצאת ליחה אצל ילדים, תהליך לא פשוט גם אצל מבוגרים.פשוט יותר לנסות למנע הווצרותה וזאת דרך תזונה מתאימה או טפולים אלטרנטיבים .

מנהל פורום הומאופתיה לילדים