איך לחסן ילדים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

04/08/2009 | 11:39 | מאת: דבורה

האם יש לרפואה ההומופאטית הצעות לחיזוק המערכת החיסונית לילדים מפני שפעת החזירים כמו העדפת מאכלים מסוימים, תוספים וכו'? האם תוספת אומגה 3 לילדים מחזקת את המערכת החיסונית? האם כדאי לתת אומגה 3 לידלים בין שנה ומעלה?

05/08/2009 | 13:42 | מאת: ד"ר עירא קוקיה

שלום דבורה ההומיאופתיה יכולה להעלות את החיסוניות של הגוף באפן כללי,אבל לא באפן ספציפי כנגד מחלה מסוימת,ואין העדפות למאכלים מסוימים.לגבי מתן אומגה 3 ישנם וכוחים לגבי העיתוי המתאים למתן, לדעתי כדאי לחכות עד גיל 3 ולדאג לתזונה מתאימה ומגוונת.

מנהל פורום הומאופתיה לילדים