שאלה בנושא כפתורים באזניים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

28/07/2009 | 21:07 | מאת: רן כהן

שלום בני בן שנה ועשרה חודשים סובל מזה כחצי שנה מדלקות חוזרות ונשנות באזניים , מלווות בחום ושיעולים כבדים טופל מספר פעמים באנטיביוטיקה ללא הצלחה לאחר מפגש עם רופא אא"ג מומחה ניתנה המלצה לניתוח כפתורים שאלתי היא האם עליי לנסות טיפול הומאופתי לפני שנקבע תור לניתוח ? הכולל כמובן ליווי צמוד של הומאופת ...(קראתי את ההודעות הדומות והבנתי את חשיבות ההתאמה האישית )

28/07/2009 | 21:08 | מאת: רן כהן

תודה מראש רן

שלום רן אכן, ניכר שקראת את השאלות והתשובות הקודמות... אני בהחלט ממליצה על טפול הומיאופתי, לפני שמחליטים על נתוח, למרות שזהו "נתוחון" קטן אבל יש צורך בהרדמה וכל הפרוצדרות שמסביב.

מנהל פורום הומאופתיה לילדים