פריחה מוגברת בגלל לחות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

27/07/2009 | 16:56 | מאת: דנית

כל הגוף מלא פצעונים אדומים בתקופת הקיץ.... העור ממש יבש וסובל והילד מתלונן על כאבים ומגרד .... ניסינו גיל אלוורה, ניסינו שמן תיקונות, ניסינו קורנפלור וכל מיני משחות ללא תוצאות ממשיות.... מה עוד אפשר לעשות ???

שלום דנית לא ציינת בן כמה הילד ואם לקחת אותו להבדק אצל רופא הילדים.נכון שחום ולחות הקיץ גורמים להזעה ולגרוד בחלק מהילדים, אבל עדיין צריך להבדק כדי לוודא שלא מדובר במחלת עור, תגובה למזון או לתרופות ועוד סיבות אפשריות אחרות. בקשי מרופא הילדים או רופא העור שיבדק וימליץ לך על טפול, אם לא יעזר את מוזמנת לנסות טפול הומיאופתי.

מנהל פורום הומאופתיה לילדים