ליחה ושיעול

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

21/07/2009 | 10:03 | מאת: shelly

שלום. בתי בת החצי שנה בשבוע שעבר נתקפה בוירוס שההייתה מנוזלת , הקיאה פעם אחת , היה לה חום , אושפזה. יום אחרי ששוחררה ביום ו' התחילו לה שיעולים וכבר ביום שבת נתווספו לשיעולים אלה ליחה שמאוד מקשה עליה לישון בלילה ולבכות ( לא יכולה אפילו לבכות בקול). התייעצנו עם הרופא ואמר שלתת לגוף להתרפות מעצו וזה כתוצאה מהוירוס אך אנחנו לא שקטים וכואב מאוד הלב לראות אותה סובלת. אנחנו שמים לה בלילה אדים קרים ופעם ביום מי מלח . אתמול קנינו לה תרופה הומופטית בשם דרוז טוקס . האים היא יעלה לשיעול ובמיוחד לליחה?? אודה מאוד על תשבותך המהירה. תודה.

24/07/2009 | 20:47 | מאת: s

שלום שלי נראה לי שאתם עושים את הדברים הנכונים,וכדאי באמת להתאזר בסבלנות

מנהל פורום הומאופתיה לילדים