כליה שמאלית מוגדלת לתינוק

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

22/06/2009 | 20:19 | מאת: נעמה

שלום, בני בן שנה ושמונה חודשים. מאז שהוא תינוק התגלה שיש לו כליה שמאלית מוגדלת, והוא כל הזמן היה במעקב. בשלב מסוים החליט הנפרולוג שההפרש בגדלים בין הכליות גדל מאוד וזה מחייב בדיקות. בבדיקה במחלקת רפואה גרעינית התגלה שאין רפלוקס שתן, ואולם התגלה שהכליה המוגדלת מתפקדת רק ב 45% והשתן מתעכב בה 12 דקות. הרופא הסביר שיש "הצירות" בכליה. הרופא טוען שאין מה לעשות, רק מעקב. האם נכון? מתי צריך לעשות משהו? תודה, נעמה

שלום נעמה לא ציינת איך הילד גדל ומתפתח, לכן אני מניחה שאכן הוא גדל ומתפתח היטב, לפי האחוזונים בטפת חלב.אם אכן כך קורה ותפקודי הכליה שלו תקינים אין צורך לעשות דבר, אלא להמשיך ולעקב

מנהל פורום הומאופתיה לילדים