תרופות רמדי וייעודן עבור ילדי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

31/05/2021 | 21:59 | מאת: lt

הי אשמח לעזרה עם מס רמדי שלא יודעת את יעודם המדויק-SULF30CH, BELLAD30C,ARS30C,ACON30C,IP30C, LEDUM30C, הוכנו עבור 2 ילדים בני שנתיים וארבע, בלי מטרה מסויימת וללא הסברים נוספים רכשתי במיטב כספי וחבל לי שיבוזבז בעיקר בגלל שמאמינה מאוד בגישה. אשמח לכל עזרה.

את מציינת שמות של כמה תרופות הומיאופתית, אבל לא מציינת מדוע הן ניתנו וע״י מי. לא יכולה לענות על השאלה הכללית שלך משום שלכל תרופה יש מגוון של אספקטים בהם היא יכולה להתבטא. נראה לי הדרך הנכונה ביותר היא לפנות למי שרשם אותן

מנהל פורום הומאופתיה לילדים