דלקות אזניים חוזרות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

04/04/2009 | 13:18 | מאת: רדה

שלום רב גל הבן שלי בן שנה ו7 חודשים עשה את כל החיסונים משקל 11.30 ק"ג קיבל דלקת אזניים לרשונה לפני שבועיים טופל במוקסיפן פורטה ואח"כ פיתח פריחה בכל הגוף עברה הדלקת ועכשיו שוב דלקת יש דרך לטיפול ללא אנטיביוטיקה ולמניעה חוזרת?

שלום רדה אכן, דלקות אזניים חוזרות הן תופעה שכיחה אצל ילדים, ולצערי טפול אנטיביוטי פותר את הבעיה רק באפן זמני, אך לא מונע את חזרתה. טפול הומיאופתי בהחלט יכול לעזור, אך דורש זמן ואינו"זבנג וגמרנו" בהצלחה!

06/04/2009 | 10:22 | מאת: רדה

לפחות למניעה חוזרת יש טיפול? האם זה אינדבידואלי ? מה הטיפול?

מנהל פורום הומאופתיה לילדים