המלצה על טיפול הומאפטי לקשב וריכוז

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

18/04/2019 | 17:45 | מאת: איריס

שלום רב האם יש כיום טיפול הומאפטי לילדים עם קשב וריכוז? יש לי ילד מקסים לפעמים שובב וחסר מנוחה יכול כל היום לרוץ ולקפוץ או לפני השינה עדיין להיות בתזוזה.[אינו נוטל כדורים כימים].אני לעצמי בעבר לבעיית עינים נעזרתי בהומאפטיה ולא עשתה דבר גם אחרי חצי שנה.האם מומלץ במיוחד לילדים בהתאמת תכשיר הומאפטי על מינון עדין וללא תופעות לוואי? האם זה משפיע באופן מיידי או שלוקח זמן? בברכה איריס חג פסח שמח

שלום איריס, טיפול הומיאופתי בהחלט יכול לעזור לבעיות קשב ורכוז, אבל תהליך הריפוי לוקח זמן. ברוב המקרים ללא תופעות לוואי משמעותיות

מנהל פורום הומאופתיה לילדים