מולוסקום אצל תינוק בן שנה ושלושה חודשיםצ

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

05/01/2019 | 18:34 | מאת: עינב

בסד שבוע טוב הנכד שלי בן שנה ושלושה חודשים. בדרך כלל בריא ברוך ה' אובחן לאחרונה עם וירוס מולוסקום ... נגעים בצוואר ובגב. תודה לאחרונה זה מתפשט..היינ אצל רופאת עור שאמרה שאין מה לעשות ואם הזמן זה עובר. קראתי באינטרנט שיש טיפול הומפאתי שעוזר בלי פעולות חודרניות . אשמח לקבל אינפורמציה .שבוע טוב ומבורך .

שלום רב אכן טיפול הומיאופתי יכול לעזור במקרים של מולוסקום. מציעה לך לחפש הומיאופת באזור מגורייך שיוכל לעזור לכם. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים