הפרעות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

11/03/2009 | 09:03 | מאת: דפנה

שלום רב, אתמול היתי עם בני בן ה-9 אצל הומאופטית במכבי טבעי, בגלל הפרעות קשב וריכוז, היום אנחנו אמורים להתחיל טיפול, אבל יש לי שאלות שקשורות באוכל ובלקיחת הרמדי אשמח אם תוכלי לעזור לי. האם ניתן לאכול: מעדני חלב בטעם שוקולד? האם ניתן למרוח ממרח שוקולד (השחר) בפרוסה לבית הספר? אם כן, אז כמה מותר לתת לו? תודה מראש. דפנה.

שלום דפנה ברכותי על הבחירה בהומיאופתיה לכל מטפל גישה משלו ולכן עדיף שתשאלי מה שיש לך את ההומיאופתית שמטפלת בכם בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים