לבנדר

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

28/02/2009 | 17:18 | מאת: פאני

שלום יש לי ילד בן שנתיים בכמה חודשים אחרונים לא יושן בלילה(מאז שנולד לו אח) התחלתי לתת לו 3 טיפות של לבנדר על נייר צמוד עליו עכשיו רק עם 5 טיפות הוא מצליך לישון השאלה שלי כמה מותר ואם זה לא מזיק על בסיס יומי להשתמש בטיפות לבנדר ואם יש משהו נוסף שיכול לעזור לו יש לציין שיש לו אסתמה קלה תודה רבה מראש

שלום פאני לכל טפול ממושך עלולות להיות תופעות לואי בקשר לטפול נוסף- תמיד ניתן לסייע בטפול הומיאופתי לפי אבחון פרטני בהצלחה

מנהל פורום הומאופתיה לילדים