מחזור לאחר לידה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

29/09/2009 | 14:05 | מאת: yana

שלום ילדתי ב16.08.09 לידה רגילה עם תפרים בערך 3 שבועות הראשונים הנקתי וגם נתתי פורמולה במקביל אחרי 3 שבועות הפסקתי להניק כי נגמר החלב... טרם קיבלתי מחזור... אך כן קיימנו יחסי מין עם בעלי בתאריכים-27.09,25.09,24.09,18.09,17.09 ו28.09 מה הסיכוי להיות בהריון שוב???

קודם כל ברכות. קצב לא רע בכלל. אבל ברצינות - נהוג לחכות עם יחסי המין כ שישה שבועות לאחר לידה ואז לעבור בדיקה גניקולוגית לוודא שהרחם התכווץ והכל תקין. כן ניתן להיכנס להריון לאחר לידה גם אם אין מחזור. ממליצה קודם כל לגשת לרופא לבדיקה שיגרתית לאחר לידה ולברר על אמצעי מניעה.

30/09/2009 | 10:16 | מאת: דינה

יפה לך על הפירוט של התאריכים...חחחח בדרך כלל בודקים קודם שהכל התכווץ שם ומותר...ואגב אם יש חלב הוא לא נגמר מעצמו סתם ככה. כמה שמניקים יותר נהיה יותר חלב :)

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס