שאלתי לא נענתה עדייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

21/09/2014 | 17:51 | מאת: חמדה

שלום בקרם לחות וסרום שקניתי- ראיתי שהמרכיבים הם- פיטו אסטרוגן. למיטב ידיעתי אלו הם תחליפי אסטרוגן ולידיעתי עלולים לגרום לסרטן. אני מתכוונת להחזיר את המוצרים. אודה לך אם תעשירי את הידע , ותוכלי להמליץ על אילו מרכיבים להסתכל- כמצויים במוצר- ואשר ידוע שהם עלולים לגרום לסרטן. תודה

מוצרים קוסמטיים אדיף ליקנות אצל קוסמטיקאית מוסמכת, שתתים את המוצרים לאור שלך, במוצר מדף גם עם כתוב תרכב מסויים , לא יכול ליות שום דבר פעיל. מוצר שעמור לעמוד על המדף חמש שש שנים ולעתים לכולם לא יכול ליאות פעיל. בהצלחה.

22/10/2014 | 15:41 | מאת: AIDA TIDHAR

לדעתי אני כן עניתי לשאילתך: אין לי מספק כיילים לענות רציני על הרכב של חומר של מוצר מדף. תמרוקים לשימוש ביתי צריך לאתים לפנים שלך ספציפי. עשים את דרך קוסמטיקאית בלבד.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס