שומות זעירות

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

18/03/2014 | 22:26 | מאת: אלונה

אני בחודש האחרון להריוני הראשון.הופיעו שומות זעירות ביותר מגובה החזה ומעלה כולל צוואר ופנים.הן בולטות מן העור.בעצת סבתי קשרתי חוט סביב כמה מהן עד שהתייבשו ונפלו אך לא יכולתי לנטרל את כולן.האם שומות אלה אופייניות בזמן הריון? איך מסלקים אותן?

אלונה היקרה זוהי שאלה שצריכה להיות מופנית לרופא עור בלבד. רק רופא עור יכול לתת לך תשובה מקצועית. בהצלחה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס