נזקי מזותרפיה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

01/03/2014 | 17:45 | מאת: לאה

האם יש סיכונים בטפולי מזותרפיה לעור רגיש ודק? ככ אני סובלת לעיתים קרובות מהרפס הפנים.האם מותר לי לעשות מזותרפיה? תודה

שלום לאה. על מנת שאוכל לענות בצורה מקצועית ואפקטיבית לשאלתך, עלי לראות ולאבחן את עור פנייך. "עור דק ורגיש" מתבטא באופנים שונים כמו גם שמזותרפיה היא מילה כוללת למספר שיטות טיפול שונות. עלייך לקבל איבחון על ידי רופאה המתמחה בתחום האסתטיקה, שתוכל להתאים לך את השיטה המתאימה ביותר לעורך וכך לא לדאוג מתופעות לוואי מיותרות. בהצלחה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס