הצרת היקפים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

29/09/2013 | 19:39 | מאת: אתי לוי

אחרי הלידה הראשונה שלי החלטתי לעבור הצרת היקפים לאחר שכל הדיאטות שניסתי לא עבדו לכן פניתי לאנה מאיר ואני מאוד מרוצה מהטיפול שם. הוא נעשה בטכנולוגית האולטראסאונד ובתחילה שורפים שומנים וקלוריות ובמהרה היקפים יורדים. ממש כמו בחדר כושר רק בלי המאמץ ממליצה בחום!

שלום אתי. קודם כל.. כל הכבוד לך על הפירגון לאנה מאיר. לכל מי שמעוניין.. יש מבחר קליניקות המציעות מספר טכנולוגיות מגוונות להצרת היקפים. כל אחת יכולה לעשות את הבדק בית שלה ולראות איזה מהטיפולים מתאימים לה ביותר. גם אצלנו בקליניקת אספאידה, יש מגוון רחב של טכנולוגיות ושיטות לטיפול בצלוליט והצרת היקפים.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס