אקנה לבת 16

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

27/05/2013 | 15:34 | מאת: ריקי

שלום לכולם.בילדה שלי עוד חודשיים בת 16 סובלת כבר מעל שנה מאקנה התחלנו טיפול רפואי בראקוטן 20 מ"ג כבר 9 חודשים כל הפצעים עברו נשארו לה המון כתמים שעדיין לא עברו.היא לא יכולה לקחת מינון גבוהה עקב בעיה רפואית.השאלה אם הכתמים יעברו בלי קוסמטיקה?טיפול שמתאים?האם זה יעבור לבד? ולמה לוקח 9 חודשים בגלל המינון הנמוך?או שיש טיפול אחר המתאים אשמח לשמוע.תודה ויום טוב.

הי ריקי. ראקוטן זהו הטיפול הכי לא מומלץ לבני נוער. בעולם הגדול מזמן כבר לא משתמשים בו. אפשר לטפל באקנה (במיוחד אקנה לנוער) בחומרים הומאופתיים המאזנים את הגוף, הרבה יותר מועילים ובריאים מראקוטן. אקנה הינו לא רק בעיה חיצונית, זהו חוסר איזון הורמונלי בגוף. העור הוא המראה החיצונית של הבעיות הפנימיות שלנו. אני מקווה שהצלחתי לגרום לך לנסות דרכי טיפול שונים מאשר האפשרות הקוגמת. בהצלחה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס