בריחת שתן לאחר לידה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

09/11/2010 | 14:50 | מאת: טלי

לא ידעתי לאיזה פורום להפנות את השאלה, כי אף פורום לא ממש עוסק בנושא שאלות לאחר לידה. מאז הלידה (4 שבועות) כשאני מתעטשת, יש לי בריחת שתן קלה. כיצד ניתן לטפל בכך?

שלום אירה. לא יודעת עם השאלה שלך עדיין אקטואלית,וסליחה שלא עניתי קודם.דברים כאיילו בדרך כלל מסתדרים לבד.במידה ולא תכתבי לי שוב,אגיד מה לעשות.אאידה

שלום טלי השרירים חלשים אחרי לידה.בדרך כלל זה מסתדר לבד,במיוחד אם את בחורה צעירה.כדאי גם לכווץ שרררי עכוז כמה פעמים ביום.תרגיל קל ויעל מאוד.אאידה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס