בטן אחרי ריבוי מי שפיר

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

07/10/2010 | 00:02 | מאת: א

שלום, ילדתי לפני 5 שבועות בניתוח קיסרי לאחר הריון עם ריבוי ניכר של מי שפיר (יותר מ-10 ליטר). כל הבטן שלי מכוסה סמני מתיחה כואבים והעור "גדול" עליי. האם יש משהו שאפשר לעשות כבר עכשיו כדי לחזור ולהראות אנושית? אני מעונינת להרות שוב ולכן חוששת מניתוח פלסטי.

שלום לך א. נכון,לא כדי . לעשות ניתוח עכשיו, מכיוון שתרצי להרות שוב סימניי מתיחה טריים נתינם לטיפול יעיל יותר. יש הרבה טיפולים אסתטיים,שיעזרו לך "לכווץ" את העור יותר מהר.תבדקי בESPAIDA קליניקה לאסתטיקה רפואית,כמובן בתני שמבחינה גינקולוגית את כבר קשרה לחלוטין.אאידה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס