עודף משקל אחרי לידה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

03/04/2010 | 17:09 | מאת: שקד

שלום, אני בת 29,במהלך ההריון לא שיניתי את התזונה שלי ועליתי 12 קילו,העליתי רק בבטן ושאר הגוף לא השתנה כלל. אני כרגע חודש וחצי אחרי לידה ונשארו לי 4 קילו עודף. כל ה-4 קילו הם רק בבטן. כרגע אני עדיין לובשת מכנסי הריון מאחר ובכנסיים רגילים -הם לא נסגרים לי בבטן ויש לי מעין "גלגל". שאלתי היא האם עליי לפתוח בדיאטה או שעליי לחכות בסבלנות עד שהמששקל המיותר יתנדף מעצמו ? תודה.

בראש ובראשונה אני מתנצלת על האיחור במתן התשובה. אחד הפרטים החשובים שלא צויינו הם האם את עדיין מניקה. במידה וכן , עדיף להמתין עד שתסיימי.ישנם טיפולים הוליסטים וטיפים קטנים שיכולים לשנות את המצב ולהצר את היקף הבטן.על מנת לתת פתרון מלא עליי לראות את מצבך הפיזי ולהמליץ בהתאם. בהצלחה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס