הבנת מצב

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

05/06/2016 | 16:54 | מאת: אורלי

שלום רב בני סובל מהזעת יתר ידיים רגליים ובית שחי הזעה קשה אשר מפריעה לו בתפקוד .אנו בודקים את נושאההזרקת הבוטוקוס לטיפול בידיים נאמר לנו היום ע"י נציגה של אחת המרפאות שאם עושים את הבוטוקוב בבית השחי יש הטבה משמעותית גם בידיים . זו הפעם הראשונה שאומרים לנו דבר כזה שאלתי האם זה נכון והאם מומלץ לעשות זאת תודה מררש

אורלי שלום, אין כל קשר בין הזרקה של בוטוקס בבתי השחי לבין הקלה בהזעה בכפות הידיים. כל אזור הוא נפרד ודורש טיפול לכשעצמו. אם בנך סובל מהזעה גם בכפות הידיים וגם בכפות הרגליים אני ממליץ לבחון טיפול באמצעות מכשיר יונטופורזיס אשר מביא לשיפור משמעותי. בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר