הזעת יתר בפנים

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

02/06/2016 | 16:48 | מאת: דורין

שלום. אני בת 25 ומזה כעשר שנים אני מאד סובלת מהזעת יתר בפנים. ניסתי את כל השיטות למנוע זאת; שינוי אכילה,קרמים לפנים בדיקות דם, דיקור סיני וכו. לצערי דבר לא עזר. השאלה שלי היא : ראשית איזה רופא מתעסקת בהזעות יתר? שנית האם בוטוקס אפקטיבי לכך? שמעתי הרבה ביקורות שליליות עליו כי הוא מוזרק לפנים

דורין שלום, אין רופא ספציפי המתמחה בהזעת יתר, אך זה תחום שעוסקים בו בעיקר רופאים כירורגים ורופאי עור. בוטוקס הוא פתרון מהיר ויעיל להזעת יתר מקומית, גם באזור הפנים. האזורים הנפוצים ביותר הם מצח, רקות, קרקפת. בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר