הזעת יתר בבית השחי

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

22/04/2016 | 08:38 | מאת: הדר

שלום, הייתי רוצה לברר לגבי ניתוח בבית השחי, אני מזיעה ברמה מוגברת וזה מקשה עלי התנהלות יומיומית.. מצד שני אני מאוד חוששת לגבי ניתוח כי רובם אומרים שההזעה עוברת לאיזור אחר בגוף.. אז אני לא יודעת מה לעשות.. ניסיתי את האנדהרול פורטה וזה ממש צרב לי באותו רגע ששמתי את המשחה ולא השתמשתי בה יותר.. כנראה שאני צריכה ניתוח או משהו אחר.. אשמח אם תמליץ לי על משהו שיעזור לי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת.. ותאמר לי כמה זה אמור לעלות? והאם כמו ששאלתי מקודם זה מעביר את ההזעה לאיזור אחר בגוף.. תודה מראש.

הדר שלום, ישנו טיפול באמצעות מכשיר miraDry אשר פותר את בעיית הזעת היתר בבתי השחי אחת ולתמיד, וזאת ללא הזעה מפצה (כלומר ללא מעבר של הזיעה לאזור אחר בגוף). ניתן לקרוא עוד על הטיפול כאן: http://www.o-r.co.il/lp/miradry/miradry.asp בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר