הזעת יתר

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

07/01/2016 | 00:57 | מאת: מקס

שאלה: עברתי ניתוח להזעת יתר לפני כ - 7 שנים. התוצאה של הניתוח היא שהפסקתי להזיע בבית שחי ובכפות הידיים. אבל, ישנה הזעה מוגברת בכל חלקי הגוף. האם אפשר לעשות ניתוח תיקון למצב הקיים? זאת אומרת להחזיר הכל לקדמותו? או שזה בלתי הפיך?

מקס שלום, הדבר תלוי בסוג הניתוח שעברת והאם הוא הפיך או לא הפיך. יש לבדוק עם הרופא המנתח. בברכה ד"ר צחי וידר

29/02/2016 | 14:32 | מאת: מקס

ENDOSCOPIC THORACIC SYMPATHECTOMY זה השם של הניתוח, האם הפיך? תודה מראש.

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר