הזעת יתר בכפות הידיים והרגליים אצל ילד בן 9.5

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

11/11/2015 | 13:21 | מאת: אורית

שלום רב, בן בן ה- 9.5 מתלונן מזה כשנה על הזעה בכפות הידיים וכפות הרגליים שמפריעה לו התפקוד היומיומי. ניסינו למרוח אינהידרול פורטה אך הדבר לא עזר ואף גרם לו לגירוי בעור. מהו הטיפול המומלץ עבורו?

אורית שלום, ניתן לנסות שימוש במכשיר יונטופורזיס על אף גילו הצעיר. את מוזמנת לקרוא על הטיפול כאן: http://www.o-r.co.il/hyperhidrosis-hands-feet-idromed-treatment.aspx ולהשאיר פרטים באתר אם תרצי לתאם תור לייעוץ. בברכה, ד"ר צחי וידר

11/11/2015 | 20:35 | מאת: אורית

אשמח לתאם פגישה אצור קשר באמצעות האתר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר