הזעת יתר בפנים ובראש

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

23/10/2015 | 18:50 | מאת: לי

שלום, אני בת 24 וסובלת מהזעת יתר בפנים. כשחם מאוד בחוץ או בעת פעילות גופנית אני ממש "מטפטפת", בפעילות גופנית מאומצת נרטב לי גם השיער. אציין שבשאר חלקי הגוף אני בקושי מזיעה. האם יש פתרון למצב? אני מתאמנת המון וזה מגביל ומביך.

לי שלום, הזעת יתר בפנים ובראש ניתן לפתור בקלות וביעילות באמצעות הזרקות בוטוקס מקומיות לאזור. ההזרקה קלה ופשוטה ומחזיקה מעמד כ3-6 חודשים. תוכלי להתקשר למרפאה בטלפון 1800-390-390 ולקבל פרטים נוספים. בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר