איפה ניתן לעשות טיפול בוטוקס

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

18/08/2015 | 15:36 | מאת: שיר

היי, אני סובלת הרבה שנים מהזעת יתר כללית ובעיקר סובלת מאיזור הפנים, החזה והמפשעות. הייתי אצל רופא וביקשתי בוטוקס בפנים והוא אמר שזה לא אפשרי, אבל אני קוראת בכל מקום שזה כן אפשרי. עם מי אפשר לדבר בנוגע לעוד חוות דעת? אני במכבי, ויש לי ביטוח בריאות, האם יש אפשרות לסבסוד? כמו כן רציתי לשאול, הרופא לי אוקסיבוטונין (לאחר שביקשתי מרופאת המשפחה והיא לא אישרה את זה), הוא אמר לקחת כדור אחד ביום, אני לוקחת כבר כשבועיים. זה כן הפחית קצת את ההזעה, אני לא נוטפת כמו בעבר אבל עדיין מזיעה. האם אתה ממליץ להעלות את המינון, ואם כן אז האם לקחת שני כדורים ביום או אחד בבוקר ואחד בצהריים? אני מנסה להבין אם ההשפעה של התרופה היא זמנית לשעות לאחר הנטילה או אפקט מצטבר. תודה רבה!

שרית שלום, בהחלט ניתן ואפשרי לבצע הזרקות של בוטוקס בפנים. בנוגע לכדור שהזכרת, עקרונית - אם אין תופעות לוואי ניתן להעלות את המינון, אך חובה להיוועץ ברופא המטפל קודם. בברכה ד"ר צחי וידר

27/08/2015 | 14:14 | מאת: שיר

לאן אפשר לפנות בשביל טיפולי בוטוקס?

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר