הזעה קשה בכל הגוף- הקשר להתקררות

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

17/08/2015 | 17:31 | מאת: טלי

שלום אני סובלת מהזעה קשה בכל הגוף. האם בגלל זה אני מקוררת כל הזמן? אני נחשפת למזגנים בעבודה וברכב וסובלת מאוד מהם. הייתי מצוננת וזה עבר לי אך אני עדיין מקוררת מאוד כבר חודש. האם בגלל ההזעה הקשה שמרטיבה את הבגדים גורמת לקירור שלא עובר ?

טלי שלום, יכולות להיות מגוון רב של סיבות הגורמות לצינון מתמשך. בנוגע להזעה בכל הגוף - אין קשר ישיר בינה לבין אורך המחלה הנוכחית. אכן יכול להיות קשר ישיר בין קור סביבתי לבין צינון אך ללא קשר להזעה (מדובר על מצבי קור קיצוניים, מתחת ל-4 מעלות). בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר