בוטוקס לטיפולים אסתטיים

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

18/05/2008 | 23:11 | מאת: ענבל גור

שלום, הנני סובלת מקמטים באיזור שמתחת לעיניים כמעין שקיות מתחת לעיניים , האם לבוטוקס יש פתרונות עבורי, או שמא עליי לפנות למנתח עפעפיים ?

שלום ענבל, הטיפול בקמטוטים בעפעף התחתון באמצעות בוטוקס אפשרי אם כי התוצאות לעיתים אינן מספקות. במקרים בהם יש עודף עור או רקמת שומן בעפעף התחתון מומלץ טיפול ניתוחי. בברכה דר' וידר

24/05/2008 | 15:36 | מאת: אסנת

למה שאת מתארת, נראה לי אישית שעדיף ניתוח... אני כן עברתי טיפולי בוטוקס (במצח ובשפתיים) במרפאת פרופורציה, אבל הבוטוקס התאים לסוג הטיפול שלי. נראה לי ששווה לך ללכת להתייעץ עם רופא, שיראה אותך ויחווה את דעתו.

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר